Havreboller

(157)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Sjokoladekuler med havregryn som kan pyntes med det du ønsker, for eksempel pistasjenøtter eller strøssel. 1 porsjon gir ca. 15 store eller 40 små havreboller.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

Sjokoladekuler med havregryn:

100 gramTINE Meierismør, romtemperert
1 desilitersukker
2 spiseskjekakao
1 teskjevaniljesukker
4 desilitersmå havregryn
2 spiseskjeappelsinjuice

Forslag til pynt:

½ desiliterpistasjenøtter
5 spiseskjestrøssel

Slik gjør du det

  1. Rør sammen romtemperert smør og sukker. Tilsett kakao, vaniljesukker, havregryn og appelsinjuice. Rør til du får en jevn masse.
  2. Trill små kuler og rull dem i nøtter, strøssel, kokos, perlesukker eller annen pynt.
  3. Oppbevar havrebollene kjølig i boks med lokk.

Bestemortips:

Sjokoladekulene kan smakes til med det du ønsker, for eksempel 0,5 ts kanel og 2 ss sterk kaffe, 1 ss appelsinlikør eller noen dråper med romessens.

Kommentarer

Produkter i oppskriften