Glade TINEstafetten deltakere som poserer til kamera

Verdens største stafett er norsk

Hvert år stiller elever over hele Norge til start for å løpe TINEstafetten.

Til sammen løper rundt 110.000 fordelt på nesten 300 steder - det gjør at TINEstafetten faktisk er verdens største stafett. I løpet av de 28 årene stafetten har eksistert har over 1.9 millioner elever deltatt. Summerer man distansen på 200 meter har vi løpt helt til månen!

Fysisk aktivitet og kosthold

TINE har vært samarbeidspartner til stafetten i 28 år. For TINE er det fokuset på fysisk aktivitet og et variert kosthold, samt å bidra til mer aktivitet i hverdagen for barn og ungdom som danner bakgrunnen for det lange samarbeidet med Norges Friidrettsforbund. 

Heia aktiv skolehverdag!

Næring til små og store drømmer

– Vi i TINE ønsker å gi næring til både små og store drømmer – om det er å løpe først over målstreken eller å oppleve lagånden og mestringen sammen med klassekameratene sine. Med TINEstafetten får elever landet over muligheten til nettopp dette. For oss er det derfor fantastisk å kunne bidra til at så mange barn får oppleve denne idrettsgleden, sier sponsoransvarlig Martine Mathisen i TINE.

Norges Friidrettsforbund og TINE arrangerer hvert år TINEstafetten for skoleelever fra 6.-9. klasse med påmeldingsfrist 15. mars. 

Alle skal med

TINEstafetten arrangeres over hele Norge. Prosjektleder i Norges Friidrettsforbund (NFIF), Linn Baarlid, er glad for at elever over hele landet får være med.

– Hvert år blir vi like imponert over entusiasmen og gleden hos elevene som heier hverandre frem eller krysser målstreken etter å ha gitt alt for sitt lag. At vi har arrangementer over hele landet, i hver bygd og hver by, er helt fantastisk, sier hun.

Stor takk til de frivillige og ildsjeler

For å kunne gjennomføre de 300 ulike arrangementene landet over, er TINEstafetten avhengig av lokale ildsjeler og frivillige.

– Alle de som står på for å sikre at det blir TINEstafetten år etter år, fortjener å få et ekstra klapp på skulderen. For mange elever er TINEstafetten deres første møte med friidretten, og det arbeidet arrangørene gjør for å bidra til å gi elever over hele landet muligheten til å være med på en nasjonal løpefest som TINEstafetten, er utrolig viktig, sier Kjetil Hildeskor i NFIF.