En rekke med deltakere står klare på startstreken for å løpe TINEstafetten

Personvernerklæring

Dette er hvordan vi behandler dine personopplysninger for TINEstafetten.

Arrangører av TINEstafetten

TINEstafetten lagrer informasjon om din TINEstafett, deg, andre kontaktpersoner du har registrert og din skole/klubb. Informasjon om selve TINEstafetten vises på vår nettside og det vil være mulig for alle å søke opp og se stafetten på kartet. I tillegg vil ditt navn, nummer og epost være listet opp under «finn din TINEstafett» slik at de som lurer å noe kan ta direkte kontakt med den aktuelle TINEstafetten. Informasjon tas bort fra selve nettsiden i oktober samme år i forberedelse til neste års TINEstafett.

Brukerprofilen din blir slettet automatisk etter tre år ved inaktivitet. Vi beholder anonymisert informasjon om stafetten og antall lag for lage intern statistikk. 

Vi vil sende deg en bekreftelse på epost når det nærmer seg levering av utstyr, og i etterkant av din TINEstafett vil vi sende deg en frivillig evaluering om hvordan du har opplevd gjennomføring av årets TINEstafett.

Lærere som melder på lag til TINEstafetten

TINEstafetten lagrer informasjon om deg og din skole. Alle kan søke på skolens navn og få informasjon om hvilken TINEstafett din skole deltar på. Informasjon tas bort fra selve nettsiden i oktober samme år i forberedelse til neste års TINEstafett. 

Brukerprofilen din blir slettet automatisk etter tre år ved inaktivitet. Vi beholder anonymisert informasjon om stafetten og antall lag for lage intern statistikk. 

Vi vil sende deg informasjon på epost om TINEstafetten, påmelding, konkurranser og frivillig evaluering om hvordan årets TINEstafett ble gjennomført.

TINEs generelle ansvar, personvern og debattregler på TINEs nettsteder  

Oversikt over informasjonskapsler og hvordan du reserverer deg