Verdens største heiagjeng

ER DERE KLARE FOR VERDENS STØRSTE STAFETT?

ER DERE KLARE FOR Å BLI MED I VERDEN STØRSTE HEIAGJENG?

I år fyller TINEstafetten 30 år og vi har lyst til å samle verdens største heiagjeng til å feire heie frem alle som skal delta!  Vi synes nemlig at verdens største stafett fortjener verdens største heiagjeng. For hva er vel en stafett uten en heiagjeng? TINEstafetten arrangeres over hele landet, og målet er samle 100.000 mennesker til sammen på disse arrangementene. Klikk på linken for å finne ut hvor din nærmeste TINEstafett er.

 

Hvordan bli en god supporter og heiagjeng?

Hvordan kan dere støtte og heie frem ditt lag i TINEstafetten fra tribunen på beste måte? Lag et heiarop, plakater og bannere, ta med flagg, syng sanger. Bruk gjerne farger og instrumenter. En god supporter gjeng bidrar til å gi mer energi til de som skal løpe, bedre stemning og morsommere opplevelse for alle som har møtt opp, men ikke mist så blir det morsommere å være tilskuer. NB! Husk å kun ha positive budskap som ikke oppfattes støtende. 

 

LAG DET BESTE HEIAROPET OG VINN PREMIE!

Har du lyst til å vinne tidenes heiakonkurranse? Alt dere trenger å gjøre for å bli med i konkurransen, er å lage et heiarop, filme det og sende det inn til oss!

HER kan du laste ned plakat

HER kan laste ned oppskrift på heiadusk

HER kan du laste ned oppskrift på stort banner

 

Send inn heiaropet innen 12. mai, for sjansen til å vinne gavekort på kr 3000 fra Coop til vinnerne! Vi trekker 30 heldige vinnere som vi håper kan bruke gavekortet til å skape litt matglede for hele klassen

 

Slik blir dere med i konkurransen: 

1.Lag et heiarop.
2.Film heiaropet og send det inn til post@tinestafetten.no. Merk e-posten med skole og klasse.

  

Hilsen Norges Friidrettsforbund og TINE