Oppskrift på Kryddersmør
0

Kryddersmør

(39)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Kryddersmør passer til det meste, spesielt til grillmat og bakte poteter. Det er enkelt og morsomt å lage selv, og det holder i kjøleskapet i 2 - 3 uker.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

Hvitløksmør:

250 grammykrørt TINE Meierismør
2 stkhvitløksfedd
4 spiseskjefinhakket persille

Chilismør:

250 grammykrørt TINE Meierismør
1 stkrød chili
2 spiseskjechilisaus

Peppersmør:

250 grammykrørt TINE Meierismør
2 spiseskjerosépepper
2 spiseskjegrønn pepper

Slik gjør du det

  1. Finhakk hvitløk og persille og bland med mykrørt smør. Legg smørblandingen på et matpapir eller folie og rull det sammen til en pølse.
  2. Finhakk chili og bland sammen med chilisausen i mykrørt smør. Legg smørblandingen på et matpapir eller folie og rull det sammen til en pølse.
  3. Bland mykrørt smør med rosépepper. Legg smørblandingen på et matpapir eller folie og rull det sammen til en pølse.
  4. Legg smørpølsene kjølig i kjøleskap eller i fryseboksen til smøret er hardt. Skjær smøret i skiver eller terninger ved servering.

Tips:

Kryddersmør er en super gave å gi bort, spesielt i grillsesongen.

Kommentarer

Produkter i oppskriften