Oppskrift på Pizza med Crème Fraîche og bacon
2

Pizza med Crème Fraîche og bacon

(37)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Rask og god pizza med hvit pizzasaus og smak av bacon. Fersk ferdigbunn gjør at du sparer tid på hektiske hverdager.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

Ferdig pizzabunn:

1 stkNå® Familiepizzabunn Original

Eller lag din egen pizzabunn:

½ pakkegjær eller tørrgjær
3 desiliterlunkent vann
3 spiseskjeolivenolje
1 teskjesalt
7 ½ desiliterhvetemel

Pizzafyll:

1 stkrødløk
250 grambacon i terninger
1 spiseskjeTINE Meierismør til steking
2 desiliterTINE Lett Crème Fraîche 18 % eller Kesam
1 teskjetørket oregano
100 gramruccola

Slik gjør du det

    Ferdig pizzabunn:

  1. Sett stekeovnen på 250 °C. Rull deigen ut på et stekebrett, med bakepapirsiden ned.
  2. Eller lag din egen pizzabunn:

  3. Sett stekeovnen på 225 °C.
  4. Rør ut gjær i det lunkent vann. Tilsett olje og salt. Rør i mel til du får en smidig deig. La deigen heve på et lunt sted i ca. 20 minutter.
  5. Kjevle deigen tynt ut på et stekebrett. Den hjemmelagede pizzaen trenger 12-15 minutter i ovnen etter at alt fyllet er lagt på.
  6. Pizzafyll:

  7. Finhakk rødløk. Stek baconterninger i en stekepanne med litt smør. Tilsett løk og la det steke med et par minutter.
  8. Fordel Crème Fraîche eller Kesam utover bunnen. Legg på bacon og løk og strø over oregano. Stek pizzaen midt i ovnen i 10–15 minutter avhengig av hvilken bunn du bruker. Serveres med litt ruccola på toppen.

Tips:

Strimlet kyllingfilet smaker også veldig godt sammen med bacon på pizza.

Kommentarer

Produkter i oppskriften