Oppskrift på Pizza med Crème Fraîche og bacon

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Pizza med Crème Fraîche og bacon

Rask og god pizza med hvit pizzasaus og smak av bacon. Fersk ferdigbunn gjør at du sparer tid på hektiske hverdager.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Strimlet kyllingfilet smaker også veldig godt sammen med bacon på pizza.

Slik gjør du

Ferdig pizzabunn:

  1. Sett stekeovnen på 250 °C. Rull deigen ut på et stekebrett, med bakepapirsiden ned.

Eller lag din egen pizzabunn:

  1. Sett stekeovnen på 225 °C.

  2. Rør ut gjær i det lunkent vann. Tilsett olje og salt. Rør i mel til du får en smidig deig. La deigen heve på et lunt sted i ca. 20 minutter.

  3. Kjevle deigen tynt ut på et stekebrett. Den hjemmelagede pizzaen trenger ca. 25 minutter i ovnen etter at alt fyllet er lagt på.

Pizzafyll:

  1. Finhakk rødløk. Stek baconterninger i en stekepanne. Tilsett løk og la det steke med et par minutter.

  2. Fordel Crème Fraîche eller Kesam utover bunnen. Legg på bacon og løk og strø over oregano. Stek pizzaen midt i ovnen i 10–25 minutter avhengig av hvilken bunn du bruker.

    Serveres med litt ruccola på toppen.

Lignende oppskrifter