Oppskrift ostepai med spinat

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Ostepai med spinat

Pai passer til mange anledninger og kan fylles med nesten hva som helst. I denne ostepaien er det fersk spinat, soltørkede tomater og oliven. Ved siden av smaker det godt med en grønn salat og vinaigrette.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Hvis du vil spare tid er det smart å bruke NÅ paibunn.

Slik gjør du

  1. Du trenger en paiform, 26 cm i diameter.Forvarm stekeovnen til 200 °C.

  2. Smuldre smør og mel til en kornete konsistens, eller bland det raskt i foodprocessor. Ha i vann og bland alt sammen. Forstek bunnen i ca. 15 minutter.

  3. Fres spinat og løk i smør i en stekepanne og legg blandingen i paiskallet.

  4. Visp sammen egg, melk, salt og pepper. Hell eggeblandingen over spinaten. Legg på oliven og finklippete tomater. Dryss over revet ost. Stek paien i ca. 40 minutter.

  5. Server ostepaien lunken med en god salat til.