Oppskrift på Ratatouille med lam

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Ratatouille med lam

Oppskrift på deilig gryte med gode smaker av lammekjøtt og grønnsaker. Ratatouille, eller grønnsaksstuing, er en klassisk fransk oppskrift fra Provence.

  • Vanskelig:

    Middels
  • Tid:

Slik gjør du

Potet:

  1. Vask potet godt og kok møre, i 20–30 minutter.

Lam:

  1. Skjær kjøtt i biter. Brun kjøttet i smør i en stekepanne og legg det over i en gryte.

Ratatouille:

  1. Rens løk og ta frøene ut av paprikaen. Finhakk hvitløk. Skjær løk, paprika, aubergine og tomat i biter.

  2. Stek løk og paprika i stekepannen. Legg alle grønnsakene i gryten. Tilsett tomatpuré, oregano, buljongterning og vann. La gryten koke ved svak varme i ca. 30 minutter. Smak til med salt og pepper.

Lignende oppskrifter