Oppskrift på Potetpuré og middagspølser

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Potetpuré og middagspølser

I en travel hverdag er det godt med middagsretter som er gjort på få minutter. Her er en enkel og grei hverdagsrett.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Det er viktig å lage pureen raskt etter at potetene er kokt, ellers kan den lett bli klumpete. Kok potetene uten salt, slik at pureen ikke blir seig.

Slik gjør du

  1. Kok skrelt potet i vann til møre, i 20–30 minutter. Damp tørre og mos, gjerne gjennom en sikt. Pisk inn smør og fløte og rør inn ost. Smak til med salt og pepper. Strø over gressløk.

  2. Del pølsene i to. Stek pølsene i smør, ca. 2 minutter på hver side på middels sterk varme.

  3. Skyll salat. Del cherrytomat i to. Bland sammen og server ved siden av pølsene og potetpureen. Litt sennep hører til.

Lignende oppskrifter