Oppskrift på blomkålris

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Blomkålris

Blomkålris er perfekt tilbehør til både kjøtt og fisk, og et godt alternativ til både ris og couscous! En smart måte å få i seg mer grønnsaker på!

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Bland gjerne blomkålrisen med ris, bland den inn i salater eller tilsett nøtter, tørket frukt, rå grønnsaker eller urter for å tilføre mer smak.

Slik gjør du

  1. Riv blomkålen på et rivjern og press over sitronsaft.

  2. Smelt smør i en stekepanne. Krydre blomkålen med salt og pepper, finhakk og ha i hvitløk. Fres alt på middels sterk varme i ca. 2 minutter.

    Stek gjerne blomkålen i puljer så det er enklere å røre rundt uten å søle.

Lignende oppskrifter