Oppskrift på Urtemarinert laks med rødbetkompott

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Urtemarinert laks med rødbetkompott

Her er en oppskrift på en fristende godbit fra havet. Urtemarinaden setter en god smak på den fine laksefileten.

  • Vanskelig:

    Middels
  • Tid:

TIPS!: SALMA er av mange verdenskjente kokker ansett som den beste laksen i verden. Den er ferskpakket i beskyttende emballasje med ferskhetsgaranti.

Slik gjør du

Urtemarinert SALMA:

  1. Finhakk gressløk, kapers, ingefær, timian og chili. Bland med salt, nykvernet pepper og olje. Fordel marinaden over fiskebitene og legg i en ildfast form.

  2. Stek fisken til den er knapt mør. La den hvile noen minutter før servering, gjerne under lokk.

Rødbetkompott:

  1. Skjær rødbete i båter og stek i smør sammen med finhakket sjalottløk. Dryss på kapers.

  2. Server den urtemarinerte laksefileten over kompotten. Pynt med litt karse.

Lignende oppskrifter