Oppskrift på Soyamarinert og lettgrillet SALMA

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Soyamarinert og lettgrillet SALMA

Nydelig lakserett med avokadokrem og korianderyoghurt. Passer perfekt å servere når du skal lage noe ekstra godt, for eksempel til 17. mai eller andre festligheter i løpet av våren og sommeren.

  • Vanskelig:

    Middels
  • Tid:

TIPS!: Når SALMA stekes eller grilles er den best medium rå, da kommer smaken ekstra godt frem. Stek laksen i ca. 2 minutter på hver side. La fisken hvile i noen minutter før den serveres.

Slik gjør du

  1. Mariner fisken i soyasaus i ca. en 1/2 time. Ha litt olje i en varm panne og la fisken så vidt steke på hver side så den får en karamelisert overflate. Kutt fisken når den er avkjølt.

  2. Mos avokadoen med en gaffel eller kjør den i en blender. Finkutt hvitløken og bland den med de andre ingrediensene. Smak til med salt og pepper.

  3. Finhakk hvitløk og grovkutt koriander og ingefær. Bland med yoghurt og smak til med salt og pepper. Anrett fisken på en toast sammen med avokadokrem, korianderyoghurt og litt korianderblader.

Lignende oppskrifter