Oppskrift på SALMA i form

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

SALMA i form

Laks Florentine er en spennede blanding av flotte farger: irrgrønn spinat og oransjerød laks i en og samme form.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

  • Steketid:

TIPS!: Det er viktig at SALMA romtempereres før den tilberedes.

Slik gjør du

  1. Sett stekeovnen på 200 °C.

  2. Del laks i biter. Surr spinat i litt smør til den faller sammen. Legg laks og spinat lagvis med kokt pasta i ildfast form.

  3. Visp sammen crème fraîche, egg, salt og pepper. Hell blandingen over laksen, spinaten og pastaen, og strø over revet ost.

  4. Skjær tomat i skiver og legg dem på toppen. Gratiner formen i ovnen i ca. 20 minutter.

Lignende oppskrifter