Oppskrift på SALMA i form
4

SALMA i form

(18)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

  • Steketid

Laks Florentine er en spennede blanding av flotte farger: irrgrønn spinat og oransjerød laks i en og samme form.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

400 gramSALMA
5 desiliterfersk spinat
1 spiseskjeTINE Meierismør
4 desiliterkokt pasta
3 desiliterTINE Lett Crème Fraîche 18 %
2 stkegg
1 teskjesalt
¼ teskjenykvernet pepper
2 desiliterJarlsberg® Revet
2 stktomater

Slik gjør du det

  1. Sett stekeovnen på 200 °C.
  2. Del laks i biter. Surr spinat i litt smør til den faller sammen. Legg laks og spinat lagvis med kokt pasta i ildfast form.
  3. Visp sammen crème fraîche, egg, salt og pepper. Hell blandingen over laksen, spinaten og pastaen, og strø over revet ost.
  4. Skjær tomat i skiver og legg dem på toppen. Gratiner formen i ovnen i ca. 20 minutter.

Tips:

Det er viktig at SALMA romtempereres før den tilberedes.

Kommentarer

Produkter i oppskriften