Oppskrift på Laks med Crème Fraîche

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Laks med Crème Fraîche

Fem ingredienser er alt du trenger til denne lekre lakseoppskriften. Fennikel og sitronpepper gir herlig smak til den Crème Fraîche-baserte sausen SALMA får ligge å godgjøre seg i her. Og det hele er ferdig på et øyeblikk!

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Når SALMA stekes eller grilles smaker den best medium rå, da kommer smaken ekstra godt frem. Dersom du ikke får tak i fennikel kan du erstatte den med en løk.

Slik gjør du

  1. Skjær SALMA i biter, hver på ca. 50 g.

  2. Skjær fenikkel i strimler. Fres den i litt smør i stekepannen uten at den tar farge.

  3. Ha i laksebitene og brun ved høy varme ca. 1 minutt på hver side.

  4. Skru ned varmen og ha i TINE Lett Crème Fraîche i stekepannen sammen med SALMA og fenikkel. La dette surre i ca. 5 minutter. Blir sausen for tykk, kan du spe med litt vann eller fiskefond.

  5. Server gjerne med kokte poteter og kokte eller bakte rotgrønnsaker til.

Lignende oppskrifter