Oppskrift på Kryddergrønn SALMA
0

Kryddergrønn SALMA

(2)
  • Utførelse

    Middels
  • Tid

Her er oppskrift på en frisk og rask lakserett med herlig smak av sitronpepper, dill og gressløk.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

600 gramSALMA (delt i porsjonsstykker à 150 g)
2 teskjesitronpepper
2 desiliterTINE Matfløte
¼ stkfinhakket slangeagurker
½ desiliterhakket dill
½ desiliterhakket gressløk

Slik gjør du det

  1. Sett stekeovnen på 180 °C.
  2. Legg stykker av SALMA i en ildfast form. Strø over sitronpepper. Hell fløten i formen og dekk til med lokk eller aluminiumsfolie.
  3. Sett formen midt i ovnen og "kok" til SALMAen fremdeles er litt rosa og myk inni, ca. 10 minutter.
  4. Jevn eventuelt sausen med litt maisenna hvis du synes den er for tynn.
  5. Strø over finhakket agurk, dill og gressløk. Server med kokte poteter, en salat og noen sitronbåter.

Kommentarer

Produkter i oppskriften