Oppskrift på ceviche med søtpotetmos og grillet mais

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Ceviche med søtpotetmos og grillet mais

Det søramerikanske kjøkkenet har tatt verden med storm og en av de mest populære rettene er ceviche, «sitruskokt» fisk. Her er den friske fisken servert med klassisk søtpotetmos og grillet mais.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Du kan lage ceviche av flere typer fisk. Laks, ørret, torsk eller kveite er gode valg. Retten passer også særdeles godt som forrett om du skal arrangere selskap.

Slik gjør du

  1. Bland limesaft og fiskekraft med finhakket og most hvitløk, finhakket rødløk og chili. Skjær fisken i små terninger og vend i limekraften. La godgjøre seg i ca. 30 minutter.

    Du kan bytte ut lime med sitron.

  2. Skrell og del potetene i biter. Kok møre i lettsaltet vann. Hell av vannet og mos med smør, salt og pepper.

  3. Grill maiskolbene raskt på grillen eller i en grillpanne. Skjær av maiskornene og vend med smør. Server ceviche med søtpotetmos, mais og et dryss koriander.

Lignende oppskrifter