Oppskrift på Stekt brød med kremost og skinke

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Stekt brød med kremost og skinke

Stekte brødskiver med kremost og skinke. Det enkle er ofte det beste.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

  • Du trenger:

    Stekeplate med bakepapir
TIPS!: Hvis du deler tomatene i to og vender i salt, pepper, litt olivenolje og gjerne en klype med sukker, blir de ekstra søte.

Slik gjør du

  1. Varm stekeovnen til 175°C og finn fram en stekeplate, gjerne med bakepapir.

  2. Skjær tykke brødskiver. Smør olivenolje på begge sider av brødskiven. Dryss lett over med salt og nykvernet pepper. Bak brødskivene midt i ovnen til de blir lett gylne, 8-10 minutter.

  3. Smør skivene med litt grov sennep (kan sløyfes) og kremost. Legg på skinke og topp med tomater. Kvern gjerne over enda mer pepper.