Oppskrift på Stekt brød med kremost og skinke
0

Stekt brød med kremost og skinke

(2)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Stekte brødskiver med kremost og skinke. Det enkle er ofte det beste.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Utstyr

Stekeplate med bakepapir

Ingredienser

4 skivergodt brød
6 spiseskjegod olivenolje
½ teskjesalt
¼ teskjesort pepper
2 teskjegrov sennep (kan sløyfes)
4 spiseskjeTINE Kremgo’® Naturell eller annen smak
8 stkskiver spekeskinke
1 begercherrytomat

Slik gjør du det

  1. Varm stekeovnen til 175°C og finn fram en stekeplate, gjerne med bakepapir.
  2. Skjær tykke brødskiver. Smør olivenolje på begge sider av brødskiven. Dryss lett over med salt og nykvernet pepper. Bak brødskivene midt i ovnen til de blir lett gylne, 8-10 minutter.
  3. Smør skivene med litt grov sennep (kan sløyfes) og kremost. Legg på skinke og topp med tomater. Kvern gjerne over enda mer pepper.

Tips:

Hvis du deler tomatene i to og vender i salt, pepper, litt olivenolje og gjerne en klype med sukker, blir de ekstra søte.

Kommentarer

Produkter i oppskriften