Blings med grillede grønnsaker

Blings med grillede grønnsaker

0
2
Enkel15 min
Ciabatta med ost, grillede grønnsaker og urtemajones. Perfekt å servere til lunsj eller når du skal unne deg noe godt til kvelds.

Ingredienser

Antall porsjoner

Urtemajones:

  • 1 stk
    hvitløksfedd
  • 2 ss
    timian
  • 2 ss
    bladpersille
  • 2 ss
    gressløk
  • 2 ss
    majones
  • 2 ss
  • ½ stk
    sitron
  • ¼ ts
    tabasco

Grillede grønnsaker:

  • 1 stk
    aubergine
  • 2 stk
    paprika , gjerne i ulike farger
  • 1 stk
    rødløk
  • 1 stk
    grønn squash
  • 1 dl
    olivenolje
  • ¼ ts
    salt
  • ½ ts
    pepper

Tilbehør:

Slik gjør du det

  1. 1

    Finhakk hvitløksfedd, timian, bladpersille og gressløk. Ha hvitløk, timian, bladpersille, gressløk, majones, kesam, sitronsaft og tabasco i en food processor og kjør til alt er blandet. Sett kaldt dersom det er en stund til du skal servere blingsen.

Grillede grønnsaker:

  1. 2

    Kutt aubergine, paprika, rødløk og squash i store biter, så lik størrelse som mulig. Ha grønnsakene i en bolle og drypp over olje. Dryss på salt og nykvernet pepper.

    Tips

    Ha litt salt på squashen og auberginen, litt slik at de mister noe vann.

  2. 3

    Grill alle grønnsakene på en grillpanne til de er møre og har fått et fint grillmønster.

Tilbehør:

  1. 4

    Smør urtemajones på brødet. Legg på Norvegia i skiver og grillede grønnsaker, og gjerne noe timiankvister på toppen.

Tips

Grillede grønnsaker holder seg godt i olivenolje i kjøleskapet.

Del denne oppskriften: