Oppskrift på Blings med grillede grønnsaker
0

Blings med grillede grønnsaker

(1)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Ciabatta med ost, grillede grønnsaker og urtemajones. Perfekt å servere til lunsj eller når du skal unne deg noe godt til kvelds.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

Urtemajones:

1 stkhvitløksfedd
2 spiseskjetimian
2 spiseskjebladpersille
2 spiseskjegressløk
2 spiseskjemajones
2 spiseskjeKesam® Mager
½ stksitroner
¼ teskjetabasco

Grillede grønnsaker:

1 stkaubergine
2 stkpaprika, gjerne i ulike farger
1 stkrødløk
1 stkgrønn squash
1 desiliterolivenolje
¼ teskjesalt
½ teskjepepper

Tilbehør:

4 stkciabatta
150 gramNorvegia® Original i skiver
½ desilitertimian (kan sløyfes)

Slik gjør du det

    Urtemajones:

  1. Finhakk hvitløksfedd, timian, bladpersille og gressløk. Ha hvitløk, timian, bladpersille, gressløk, majones, kesam, sitronsaft og tabasco i en food processor og kjør til alt er blandet. Sett kaldt dersom det er en stund til du skal servere blingsen.
  2. Grillede grønnsaker:

  3. Kutt aubergine, paprika, rødløk og squash i store biter, så lik størrelse som mulig. Ha grønnsakene i en bolle og drypp over olje. Dryss på salt og nykvernet pepper.

    Tips:

    Ha litt salt på squashen og auberginen, litt slik at de mister noe vann.
  4. Grill alle grønnsakene på en grillpanne til de er møre og har fått et fint grillmønster.
  5. Tilbehør:

  6. Smør urtemajones på brødet. Legg på Norvegia i skiver og grillede grønnsaker, og gjerne noe timiankvister på toppen.

Tips:

Grillede grønnsaker holder seg godt i olivenolje i kjøleskapet.

Kommentarer

Produkter i oppskriften