Oppskrift på Blings med grillede grønnsaker

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Blings med grillede grønnsaker

Ciabatta med ost, grillede grønnsaker og urtemajones. Perfekt å servere til lunsj eller når du skal unne deg noe godt til kvelds.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Grillede grønnsaker holder seg godt i olivenolje i kjøleskapet.

Slik gjør du

Urtemajones:

  1. Finhakk hvitløksfedd, timian, bladpersille og gressløk. Ha hvitløk, timian, bladpersille, gressløk, majones, kesam, sitronsaft og tabasco i en food processor og kjør til alt er blandet. Sett kaldt dersom det er en stund til du skal servere blingsen.

Grillede grønnsaker:

  1. Kutt aubergine, paprika, rødløk og squash i store biter, så lik størrelse som mulig. Ha grønnsakene i en bolle og drypp over olje. Dryss på salt og nykvernet pepper.

    Ha litt salt på squashen og auberginen, litt slik at de mister noe vann.

  2. Grill alle grønnsakene på en grillpanne til de er møre og har fått et fint grillmønster.

Tilbehør:

  1. Smør urtemajones på brødet. Legg på Norvegia i skiver og grillede grønnsaker, og gjerne noe timiankvister på toppen.