Oppskrift på Barnas beste julegrøt

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Barnas beste julegrøt

Tradisjonell risengrynsgrøt med sukker, kanel og smørøye smaker ikke bare godt til jul. Det er også fin lørdagsmat.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Hvis du har mer risengrynsgrøt igjen, ta vare på restene og lag deilig riskrem neste dag.

Slik gjør du

  1. Kok risgryn i vann i ca. 10 minutter.

  2. Ha i vaniljesukker og spe ut risengrynsgrøten med melk. Kok videre til grøten er passe tykk. Smak til med salt.

    I stedet for vaniljesukker kan du legge i en vaniljestang som du fjerner før servering.

  3. Server risgrøten med smørøye, sukker og kanel, og et glass god rød saft til.