
60 min
Middels
4.0
En nydelig kake med bunn av valnøtter og Ritzkjeks. Luftig krem og herlig frukt med dryss av hvit og mørk sjokolade på toppen.
Antall porsjoner
1
Du trenger en rund form, 24 cm i diameter. Sett stekeovnen på 175 °C.
Visp eggehviter stive og tilsett sukker litt etter litt. Knus nøtter og kjeks i en food processor til det er finsmuldret. Bland forsiktig nøtteblandingen i marengsen og ha den i en smurt form.
Stek kaken nederst i ovnen i ca. 30 minutter og avkjøl på rist.
Visp fløten til krem og smak den til med litt sukker og vaniljesukker.
Fordel kremen over den avkjølte kaken. Pynt med bær og frukt. Strø over revet sjokolade.
Tips
Det passer med alt av frukt og bær på denne kaken. Velg blant dine favoritter og hva sesongen byr på.