Oppskrift på appelsingløgg
4

Appelsingløgg

(14)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Gløgg kan være mer enn den tradisjonelle tomtegløggen. Prøv denne varianten med appelsin- og eplejuice. Den smaker nydelig sammen med "julekrydderet" kanel og frisk ingefær.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

Gløgg

5 desiliterSunniva® Original Appelsinjuice m/fruktkjøtt
3 desiliterSunniva® Original Eplejuice
2 stkappelsiner (i skiver)
3 spiseskjehonning
1 stkkanelstang
½ teskjeknuste kardemommekjerner
2 teskjefersk revet ingefær

Pynt (kan sløyfes)

gresskarfrø

Slik gjør du det

    Gløgg

  1. Bland appelsin- og eplejuice, appelsinskiver, honning, kanelstang, kardemomme og ingefær i en kjele.
  2. Varm forsiktig opp og la det varmes i ca. 10 minutter. Sil av appelsinskiver og krydder.
  3. Pynt

  4. Server i glass, gjerne med gresskarfrø eller pistasjkjerner i.

Tips:

Denne varme drikken kan du fint lage i forkant og varme opp like før servering.

Kommentarer

Produkter i oppskriften