Enkel sjokolademousse

(370)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Enkel og herlig sjokolademousse til dessert vil være et populært innslag og en fantastisk avslutning på et godt måltid. Lag sjokolademousse i èn bolle eller fordel i små porsjonsglass og pynt med friske bær eller revet sjokolade.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Utstyr

Stor skål eller posjonsglass

Ingredienser

100 grammørk sjokolade
2 spiseskjemelis
¼ desilitersterk kaffe
2 stkeggeplommer
2 desiliterTINE Kremfløte

Slik gjør du det

  1. For å lage sjokolademousse, starter du med å bryte sjokoladen i mindre biter og smelt den i en bolle over vannbad.
  2. Ta bollen ut av vannbadet og bland i melis, kaffe og eggeplommene. Det er viktig at du rører kraftig til du får en glatt og fin krem.
  3. Sett kremen til siden og avkjøl.
  4. Bland deretter i vispet kremfløte. Fordel sjokolademousse gjerne i porsjonsglass og pynt med firske bær.

Tips:

Server gjerne en syrlig fruktsalat til denne sjokolademoussen.

Kommentarer

Produkter i oppskriften