Oppskrift på Hvit sjokolademousse med kardemomme
7

Hvit sjokolademousse med kardemomme

(33)
  • Utførelse

    Middels
  • Tid

Imponer gjestene dine med luftig og herlig, hjemmelaget hvit sjokolademousse med et lett dryss av revet hvit sjokolade. Mmmm...

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Utstyr

Porsjonsformer

Ingredienser

1 desiliterTinemelk® Helmelk 3,5 % fett
1 teskjemalt kardemomme
200 gramhvit sjokolade
3 desiliterTINE Kremfløte
3 stkeggehviter

Dryss

4 spiseskjehvit sjokolade

Slik gjør du det

  1. Varm melk og kardemomme til kokepunktet. Ta kjelen av varmen. Hakk sjokoladen og løs den opp i den varme melken. Rør godt.
  2. Visp fløten til krem. Visp eggehvitene stive.
  3. Bland alt forsiktig sammen med en slikkepott for å bevare luftigheten. Fordel den hjemmelagde moussen i porsjonsskåler eller en stor dessertbolle. Sett den kjølig i 3-4 timer til moussen har satt seg.
  4. Dryss over litt revet sjokolade, gjerne hvit.

Tips:

Friske bær er også nydelig å servere til denne deilige sjokolademoussen.

Kommentarer

Produkter i oppskriften