Oppskrift på Ost- og skinkemuffins, foto: Synøve Dreyer kilde:

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Ost- og skinkemuffins

Oppskrift på gode og saftige muffins med ost og skinke. Matmuffins er fine å servere til lunsj, ha med ut på piknik eller som et langt spentigere innslag i matpakken enn tørt brød med leverpostei....

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Ønsker du litt mer "pizzapreg" på muffinsene, kan du tilsette 1-2 ts tørket oregano.

Slik gjør du

  1. Sett stekeovnen på 200 °C og finn fram mellomstore muffinsformer eller gjerne stekebrett med muffinsformer.

  2. Start med å blande alt det tørre i en bolle, gjerne en food processor. Tilsett ost og skinke i strimler.

  3. Bland egg, melk og smeltet smør og hell det i melblandingen. Rør godt til alt er blandet.

  4. Fordel røren i muffinsformer (ca. ¾ fulle) og sett formene i en muffinsplate. Strø over revet ost og valmuefrø.

  5. Stek de gode matmuffinsene midt i ovnen i ca. 15 minutter. La dem avkjøle på rist.