Oppskrift på appelsin- og yoghurtis
0

Appelsin- og yoghurtis

(31)
  • Utførelse

    Middels
  • Tid

En nydelig og forfriskende yoghurtis med smak av honning. Sammen med en fruktsalat passer desserten perfekt på sommerbordet.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

Is

1 stkbanan
½ desiliterSunniva® Original Appelsinjuice m/fruktkjøtt
2 stkeggeplommer
½ desiliterhonning
3 desiliterTINE Yoghurt Naturell
1 desiliterTINE Kremfløte
1 spiseskjesitruslikør

Pynt

appelsin (skrellet og i båter)
friske bringebær

Slik gjør du det

    Is

  1. Skrell og mos banan. Rør sammen banan, juice, eggeplommer, honning og yoghurt.
  2. Visp fløte til stiv krem, rør den i blandingen. Smak eventuelt til med sitruslikør.
  3. Hell blandingen i en form og dekk til med plast. Frys isen i minst 4 timer.
  4. Pynt

  5. La isen stå i kjøleskap for å mykne i 30 - 40 minutter. Lag kuler av isen til servering. Pynt med appelsin og friske bringebær.

Kommentarer

Produkter i oppskriften