Oppskrift på appelsin- og yoghurtis

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Appelsin- og yoghurtis

En nydelig og forfriskende yoghurtis med smak av honning. Sammen med en fruktsalat passer desserten perfekt på sommerbordet.

  • Vanskelig:

    Middels
  • Tid:

Slik gjør du

Is

  1. Skrell og mos banan. Rør sammen banan, juice, eggeplommer, honning og yoghurt.

  2. Visp fløte til stiv krem, rør den i blandingen. Smak eventuelt til med sitruslikør.

  3. Hell blandingen i en form og dekk til med plast. Frys isen i minst 4 timer.

Pynt

  1. La isen stå i kjøleskap for å mykne i 30 - 40 minutter. Lag kuler av isen til servering. Pynt med appelsin og friske bringebær.