Oppskrift på rask yoghurtis

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Rask yoghurtis

Sulten på noe godt? Denne yoghurtisen er det raskeste du kommer en sunnere variant av is.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Vi har beregnet minst 3 timer frysing av isen. Du kan også servere den med en gang den er laget. Da blir den mer som "softis".

Slik gjør du

Yoghurtis

  1. Bland skogsbær, gresk matyoghurt og honning i en food processor. La maskinen gå til alt er godt blandet.

    Skogsbærblandingen kan fint byttes ut med fryste bringebær eller fryste bjørnebær.

  2. Ha blandingen i en bolle og sett i fryseren.

  3. Etter ca. 3 timer kan du lage kuler av isen. Kulene kan fryses videre til de skal spises. Husk å ta dem ut av fryseren i god tid før servering ettersom de tiner sakte.

Pynt

  1. Pynt gjerne med friske bær, eks. blåbær, bringebær og rips.