Oppskrift på rask yoghurtis
3

Rask yoghurtis

(38)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Sulten på noe godt? Denne yoghurtisen er det raskeste du kommer en sunnere variant av is.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

Yoghurtis

200 gramfryst skogsbærblanding
3 desiliterTINE Yoghurt Naturell
1 spiseskjeflytende honning

Pynt

friske bær, eks. blåbær, bringebær og rips

Slik gjør du det

    Yoghurtis

  1. Bland skogsbær, gresk matyoghurt og honning i en food processor. La maskinen gå til alt er godt blandet.

    Tips:

    Skogsbærblandingen kan fint byttes ut med fryste bringebær eller fryste bjørnebær.
  2. Ha blandingen i en bolle og sett i fryseren.
  3. Etter ca. 3 timer kan du lage kuler av isen. Kulene kan fryses videre til de skal spises. Husk å ta dem ut av fryseren i god tid før servering ettersom de tiner sakte.
  4. Pynt

  5. Pynt gjerne med friske bær, eks. blåbær, bringebær og rips.

Tips:

Vi har beregnet minst 3 timer frysing av isen. Du kan også servere den med en gang den er laget. Da blir den mer som "softis".

Kommentarer

Produkter i oppskriften