
30 min
Enkel
3.5
Pasta med kjøttsaus og revet ost er aldri feil. Østavind smaker fantastisk på toppen av en litt kraftig saus.
Antall porsjoner
Finhakk hvitløk og løk, og fres i en varm, tykkbunnet kjele med olje, ca. 2 minutter. Ha i karbonadedeig og fres videre mens kjøttet hakkes i biter, ca. 5 minutter.
Tips
Del gulrot og selleri i små terninger og tilsett med tomatpuré. Fres under omrøring i 1-2 minutter.
Hell over oksekraft og hermetiserte tomater, og tilsett laurbærblad og timian. Kok opp og la småkoke under lokk i ca. 20 minutter. Rør underveis så det ikke setter seg fast. Smak til med salt og pepper.
Kok båndspagetti etter anvisning på pakken. Vend kokt pasta med sausen, og flak over masse Østavind ved servering. Pynt med litt frisk basilikum.
Tips