Skip to main content

Torsk i Jarlsberg®

Enkel
45min

Kombinasjonen ost og fisk smaker godt. Her er oppskrift på en enkel fiskeform med torsk, purre og Jarlsberg®. Du kan like gjerne bruke frossen fisk som fersk fisk.

4.1
(46)
Next ImageTorsk i Jarlsberg®

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

400 g
torskefilet (fersk eller fryst)
1 stk
purre

Fremgangsmåte

  1. Forvarm stekeovnen til 180 °C.

  2. Skjær osten i skiver. Skjær fisken i stykker og purren i tynne ringer.

  3. Legg purren i bunnen av et smurt, ildfast fat med fiskestykkene over. Dryss på salt og pepper og hell på fløten. Dekk fisken med osteskiver.

  4. Stek retten midt i ovnen til fisken er gjennomkokt, ca. 30 minutter. Server fisken med nykokte poteter og en god salat.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Du kan også prøve med andre typer fisk, for eksempel steinbit eller sei.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter