
Middelhavssalat
Enkel•10 min min
En herlig salat med smaker fra middelhavslandene. Med avokado, salatost og soltørkede tomater passer den godt til for eksempel spekemat.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
2 stkrød paprika
-
150 gsoltørkede tomater
-
3 ssolje fra TINE® Norsk Salatost Urter&Hvitløk
-
300 gblandet salat
-
2 stkavokado
-
2 sssitronsaft
-
1 stkliten rødløk
-
150 g
Slik gjør du det
-
1
Sett ovnen på 240 ºC.
-
2
Del opp paprika grovt. Ha oppkuttet paprika i en ildfast form sammen med soltørket tomat og olje fra salatosten. Stek i ovnen i 10 minutter til den får litt farge.
-
3
Fordel salat på et fat. Del avokado i to, ta ut steinen og skjær avokado i skiver. Pensle med sitronsaft.
Salat
-
4
Strimle rødløk. Ha over paprika, salatost og soltørket tomat på fatet.
Tips
Godt brød smaker nydelig til.