
Tapas med Østavind®
Server enkel tapas til mange. Østavind, skinke, pølse og knekkebrød toppes med marmelade, hjemmelaget eller kjøpt. Nam!

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Eplekompott
Fremgangsmåte
- 1
Skrell eple, fjern kjernen og del i biter. Kok opp med brunt sukker, honning, eplejuice og stjerneanis. La småkoke under omrøring til en tykk kompott, 20-25 minutter.
- 2
Fyll kompotten på glass og avkjøl helt. Kan oppbevares på glass i kjøleskapet.
Tips
Det finnes også mange gode marmelader til ost å få kjøpt i velassorterte matvarebutikker, så kjøp gjerne ferdig om du ikke har tid til å lage selv.
- 3
Del Østavind i staver og dander på fjøl eller fat med spekepølse, spekeskinke, oliven, bær og eventuelt urter.
- 4
Server eplekompott til. Kjøp ferdig eller lag selv om du har tid. Se egen oppskrift.
Tips
Tapas betyr å servere masse forskjellige små matretter som ost, spekemat, oliven og mer forseggjorte småretter. Selv om dette er en spansk klassiker, er det perfekt med norsk ost som utgangspunkt.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter


