YT® Insj!

YT® vet hvem som tar insj til sosiale treninger i nærheten av deg. Nå kan du spontant bli med på fotball på løkka, intervalltrening i parken eller en sosial strandvolleyballturnering og treffe nye venner.

YT Insj! 

Hold deg i form!

Ved å bruke Insj! tar du selv initiativ til å trene mer enn du ville gjort ellers. Fordi det er så gøy! 

Gode treninger!

Insj!erne får hele tiden nye tips og hjelp fra profesjonelle trenere om hvordan de kan lage de beste treningene. Dette gjør at det blir morsommere å være med.

Nye venner!

På Insj! møter du nye mennesker med samme interesse som deg – å ha det gøy med treningen!

Meld din interesse her

Vi jobber nå med et prosjekt hvor vi vil bringe folk sammen for å trene, fordi vi tror at flere ønsker å trene sammen med andre. Gjerne i nærområdet uten at det blir for seriøst. Vi vil gi deg en oversikt over alle de treninger som er i nabolaget ditt som blir arrangert av ulike folk. Dette er de vi kaller Insj!ere, og er folk som arrangerer treninger for venner og kjente, og som er genuint opptatt av å få folk med på trening. De arrangerer treninger hver uke uten at de får noe igjen for det. Ved å bruke denne tjenesten vil de som er Insj!ere få et verktøy som gjør det enkelt for dem å arrangere treninger, se hvor mange som melder seg på og få annerkjennelse for den jobben de gjør. Alle andre kan få nye treningsvenner, gi tilbakemeldinger på treninger, enkelt melde deg på og av treninger og enkelt gjøre opp for leie av haller og kjøp av treningsutstyr.

Ved å bruke Insj! tar du selv initiativ til å trene mer enn du ville gjort ellers. Fordi det er så gøy!