YT® Folkepulsen

Vi jobber nå med et prosjekt for å bedre folkehelsen. Vi får hele Norge opp av sofaen, slik at du får en god og morsom trening på stuegulvet. Det blir direktesendte treninger hverdager kl 20.00 og lørdag og søndag kl 18.00.

Trening hjemme - YT Folkepulsen

 

Sosialt og morsomt

Du trener samtidig med flere tusen andre, og er med på folkebevegelsen som det snakkes om ved kaffemaskinen.

Raskt og effektivt

De beste trenerne gir deg en fullverdig treningsøkt på 20 minutter. Deltar du tre ganger i uka garanterer vi at du kommer i bedre form.

Faste tider

Direktesendte treninger til faste tider gjør det enkelt å planlegge og vanskelig å sluntre unna.

Meld din interesse her

Med YT® Folkepulsen er du med på en folkebevegelse og kommer i bedre form på en ny og morsom måte. YT® Folkepulsen gir deg korte, effektive og direktesendte treningsprogrammer der du øker pulsen sammen med andre nordmenn. Dette er den digitale OL-floka.

Sertifiserte PTer leder treningen samtidig for alle nivåer, så du vet at treningen er riktig for deg. Det er til faste tider så du ikke kan sluntre unna. Det er tilgjengelig på mobil, på nett og på smart TV så du kan trene hvor som helst. Vi garanterer at du kommer i merkbart bedre form om du deltar tre ganger per uke.

Hvis du ønsker det blir alle øktene dine registrert i appen, og kan synkroniseres med din pulsklokke og andre treningsapper. Vi registrerer fremgangen din og hjelper deg videre. De som er mest aktive blir belønnet med flotte premier.