Inkluderende påmelding til TINEstafetten

TINEstafetten skal være en dag med aktivitet, samhold og moro - for alle!

Meld på mange lag, så alle som vil får løpe - TINEstafetten er for alle!

Arrangørene må sørge å tilrettelegge både for funksjonshemmede og funksjonsfriske. Og lærerne må melde på nok lag slik at alle som ønsker får muligheten til å delta.

Dagen blir enda morsommere hvis alle blir med!

Vi vet at noen elever opplever å ikke få være med på TINEstafetten på grunn av laguttak basert på prestasjon. Noe av det viktigste med TINEstafetten er at alle skal kunne delta. Derfor er det også viktig at laguttak skjer på en inkluderende måte.

Det er opp til den enkelte skole og lærerne å melde på elevene til stafetten, og det er de som tar en vurdering på sin kapasitet i forhold til antall deltakere.

Meld på nok lag

TINEstafetten er for elever på 6.-9. trinn og alle som løper stafetten får en T-skjorte og et TINE-produkt. Skolen kan melde på så mange lag man vil, i ulike klasser. Velg den lagkombinasjonen som passer best for din skole, så alle får være med å løpe.

Går ikke lagene opp? Her er to tips for å fylle et lag:

  • La noen elever løpe to etapper
  • Meld laget på å åpen klasse. Her kan både vaktmester, lærer eller elev fra naboskolen delta.

Ikke mulighet for å stille med nok lag?

Vi ønsker ikke at uttak til lagene skal være basert på prestasjon. Husk at TINEstafetten skal være gøy og inkluderende for alle.

Hva med de som ikke ønsker å løpe?

Det er helt greit å ikke ha lyst til å løpe. Vi oppfordrer derimot lærerne til å la elever som ikke løper, være med å heie frem sine klassekamerater og være en del TINEstafetten.

Her kan din skole melde på lag.

Valgfri lagsammensetning

Ordinære lag

  • 4 gutter
  • 4 jenter
  • 2 reserver

Åpen klasse

  • 8 løpere - uavhengig av klassetrinn og kjønn
  • 2 reserver

TIPS
Ikke nok elever i klassen til å danne fulle lag? Hør med parallellklassen eller et annet trinn. Kanskje læreren eller vaktmesteren kan bli med, så alle som vil får løpe?

Vi sees på startstreken!

Stafettreglene for TINEstafetten finner du her