Spørsmål og svar

Materiell og TINE-produkter

Vil arrangørene motta drikkeprodukter under årets TINEstafett?

Ja, drikke deles ut til de som løper og løpere som er reserver.  

Hva hvis vi ikke vil ha drikke – hva gjør vi da?

Ønsker ikke arrangøren å motta drikke er det bare å takke nei. Informer TINE når dere blir kontaktet, så slipper dere å motta drikke til TINEstafetten.

Hvorfor valgte dere først å fjerne produktene?

Når TINEstafetten arrangeres er det først og fremst løpeglede som står i fokus. Tidligere har det vært slik at løperne fikk et produkt når de passerte målstreken. Av praktiske hensyn trodde vi først at det ikke lot seg gjøre under årets TINEstafett. Nå har vi i midlertidig funnet en løsning som gjør at vi kan feire 25 års-bursdagen til TINEstafetten, med drikkeprodukter til alle deltakerne.

Hvorfor deler dere ut drikke?

Vi i TINE, sammen med Norges Friidrettsforbund, er opptatt av å skape en arena hvor barn og unge kan kjenne på mestringsfølelse, lagånd og løpeglede. Da synes vi det er fint å kunne gi noe ekstra til alle som løper TINEstafetten for innsatsen deres. I tillegg er det stas å feire 25 års-bursdag.

Hvordan blir drikkeproduktene fra TINE levert?

Det varierer fra arrangement til arrangement hvordan drikkeproduktene blir levert, men selve leveransen skjer gjennom direkte distribusjon av TINE. Drikkeproduktene skal med andre ord ikke hentes noe sted, med mindre det er noe den enkelte arrangør avtaler direkte med TINE.

Når mottar arrangørene drikkeproduktene?

TINE vil ta kontakt med hver enkelt arrangør og avtale individuelt med hver enkelt hvilket tidspunkt som passer for de ulike arrangørene. 

Hva slags produkter mottar arrangørene til TINEstafetten?

Alle som løper TINEstafetten og reservedeltakerne får drikkeprodukter fra TINE. I år er det Noisy® som deles ut til utøverne etter de har løpt stafett. Noen arrangører får Noisy® original, mens andre arrangører får Noisy® Zero.

Er det mulig å få kjøpt noe på arrangementet?

På mange av arrangørstedene selges det produkter – TINE produkter i særdeleshet. Ta kontakt med ansvarlig for din TINEstafett. Alle TINEstafettene er sortert alfabetisk under hvert fylke.

Hvorfor skal TINE være med å arrangere stafett?

Det var friidretten som i 1992 henvendte seg til TINE for å få sponset en friidrettstafett på skoler, og TINE valgte å gå inn i dette samarbeidet fordi vi er opptatt av sunne verdier og gode opplevelser. NFIF er teknisk ansvarlig for gjennomføringen av samtlige arrangement.

Om stafetten

Hvorfor får ikke mitt barn løpe TINEstafetten?

Et av våre viktige budskap er at alle skal kunne delta på TINEstafetten. Dette er noe vi også informerer om på vår nettside og i informasjonen som sendes ut til alle lærere. Det er opp til den enkelte skole og lærerne å melde på elevene til stafetten, og det er de som tar en vurdering på sin kapasitet i forhold til antall deltakere. Er ikke din skole med å løper stafetten, oppfordrer vi til å ta kontakt med lærer.

Hva er TINEstafetten?

TINEstafetten er Norges desidert største ungdomsmønstring med rundt 100.000 påmeldte elever fra 6.- 9. klassetrinn. I 2013 hadde TINEstafetten 20.års jubileum. Det er ti deltakere på hvert lag (fire gutter og fire jenter + to reserver) som løper 200 meter hver på 263 idrettsarenaer rundt om i landet,på samme dag (noen unntak).

Ikke alle skolebarn syns det er morsomt å løpe. Hva skjer med disse?

De som ikke er med og løper stafett får i de fleste tilfeller fri på skolen for å være med å heie. Det store engasjementet på tribunene og på banen viser en enorm entusiasme blant elevene og skaper samhold i klassene.

Stafett informasjon

Er det mulig for foreldre og foresatte til å komme og se på TINEstafetten?

Ja, alle TINEstafettene er åpne for publikum og det er gratis å komme inn.

Lagoppstillingsskjema – når og hvor skal det leveres?

I år er det et nytt system. Lagoppstillingsskjemaet fylles ut på nettet. Du logger deg inn med din mailadresse + det passordet du selv lagde da du meldte på laget ditt. Arrangøren får en elektronisk lagoppstilling og du kan printe ut din egen.

Når starter stafetten og når skal mitt lag løpe?

Arrangøren setter opp et tidsskjema. Alle TINEstafettene er sortert alfabetisk under hvert fylke. Arrangøren legger ut et tidsskjema og i tillegg en heat/puljeliste så fort alle lagene er plassert alle klassene i sine respektive heat/puljer.

Hvor langt er et vekslingsfelt?

Et vekslingsfelt er 20 m. På arenaer med fast dekke er dette feltet markert. Man skal ha levert fra seg pinnen innenfor dette feltet.