Vi feirer 25 år med løpeglede

I år feirer vi at TINEstafetten fyller 25 år, og inviterer selvfølgelig alle skoleelever i Norge til bursdagsfest og feiring den 8.mai. Hurra for oss - og for alle dere!

Når voksne feirer, kalles det jubileum. Når barn feirer, er det bursdag. Fordi det er elevene som står i sentrum i TINEstafetten, skal vi derfor feire 25-års bursdag den 8.mai 2018! Bursdag betyr moro og glede, og det betyr selvfølgelig at vi skal gjøre ekstra stas på bursdagsbarnet - nemlig selve stafetten. Derfor har vi fått laget en egen bursdagssang og en spesiell TINEstafetten-dans for å feire.

Gutta i Quick Style skal lage en helt egen dans som vi håper alle skoleelever har lyst til å lære seg, og vi kommer til å dele ut premier til noen av dem som deler en dansevideo med oss. Vi håper også dere kommer til å digge TINEstafetten-låta som kommer.

Sammen med Norges Friidrettsforbund har TINE gjennom 25 år laget løpefest i hele Norge, for å vise hvor viktig og morsomt det er med bevegelse og aktivitet. Selvfølgelig er det morsomt å løpe fort og komme først i mål, men etter tjuefem år med TINEstafetten er det lagene som heier hverandre frem vi husker aller best - uansett hvem som vant til slutt.

Kanskje aller viktigst i TINEstafetten er mestringsfølelsen og fellesskapet dere som lag eller heiagjeng føler, og den gleden man får når man jobber sammen for å nå et mål. Over en million elever har løpt, og mange millioner har heiet på sine lag fra TINEstafetten ble arrangert for første gang i 1993.

Når vi feirer 25-årsdag i 2018, feirer vi alle de som har løpt TINEstafetten frem til i dag, og alle de som skal løpe en etappe for sitt lag i fremtiden! Hurra, hurra, hurra!