TINEstafetten er nominert til Sponsor- og Eventprisen

Med caset «TINEstafetten setter rekorder i jubileumsåret» er TINEstafetten nominert til Sponsor- og Eventprisen i kategorien «Årets Idrettssponsor».

Sponsorsjef i TINE, Ann-Kristin Syversen er fornøyd med nominasjonen. TINE og Norsk Friidrett er spente på prisutdelingen i februar!

- Dette viser at TINEstafetten har satt et tydelig fotavtrykk i 2018. TINEstafetten hadde jubileum som ble feiret med brask og bram på Bislett stadion. Det ble produsert en tre timers direktesending på TV2 Sportskanalen og lagt betydelig arbeid i medieomtale av lokale ildsjeler som gjør TINEstafetten mulig over hele Norge, sier Ann-Kristin.

- Uten stort engasjement og tett oppfølging fra prosjektlederne hadde vi ikke fått disse resultatene, de gjør en kjempejobb, sier hun.

TINEstafetten sender en stor takk til alle skoler, arrangører og deltakere! Uten dere hadde ikke TINEstafetten vært mulig. Vi gleder oss til de neste 25 årene med stafett sammen med dere.

TINE og Norsk Friidrett har følgende konkurrenter i kategorien «Årets Idrettssponsor»: Coop Norge SA for "Ny sponsorstrategi og Dale of Norway for "Idrettssponsor siden 1956» og TINEs «Smart Idrettsmat – smartere mat på idrettsarrangementer sammen med TINEs sponsorater».

DNB-sjefen Rune Bjerke har sittet i juryen til Sponsor- og Eventprisen i tre år, hvorav to år om juryleder.

- Kvaliteten på søknadene er betydelig forbedret, fra strategi og planer til selve gjennomføringen og ikke minst dokumenterte resultatene. Nivået på eventene og de ulike uttakene av sponsoratene synes jeg er imponerende. Det er meget gledelig med denne positive utviklingen fordi prisen skal anerkjenne målrettet og nyskapende påvirkningsarbeid med bruk av sponsing og/eller event som virkemiddel, sier Bjerke.

Juryen til Sponsor- og Eventprisen består av, i tillegg til juryleder og førsteamanuensis ved Høyskolen Kristiania Rune Bjerke: Sponsoransvarlig i Lyse Cathrine Suttie, Senior Marketing Partner i Nordea Hege Fløymo Gefle, Assisterende Markedssjef i Norges Idrettsforbund Bente E. Widding, daglig leder Ole Petter Søllesvik i Kulturkompaniet, byråleder i Maverix Linda Nordheimpartner i Fieldwork Fredrik Kolverud og Kirsti Bjerva, som i tillegg til å være styremedlem i Sponsor- og Eventforeningen, er salgs- og markedssjef ved Rogaland Teater.

Vinnerne avsløres på arrangementet Sponsor- og Eventprisen 6. februar.