Full fart på Bislett

14. mai 2013

Mye fart og god stemning i strålende sol på Bislett Stadion - TINEstafetten 2013

I strålende sol løp 5500 skolebarn TINEstafetten på Bislett den 14. mai. Det samme gjorde nesten 100 000 andre elever over hele Norges land. Og for mange av løperne i Oslo ble det en ekstra stor dag, da selveste Marit Bjørgen dukket opp og fyrte av startskuddet!

Marti Bjørgen fyrer av startskuddet: på TINEstafetten 2013 - Bislett stadionOver hele landet løp tusenvis av skoleelever TINEstafetten så melkesyra skvatt denne uken. De aller fleste arrangementene gikk av stabelen den 14. mai, og i Oslo fikk vi storfint besøk.

Stor stemning

På Bislett stadion strålte over 5000 barn om kapp med solen denne flotte stafettdagen, og da idrettshelten Marit Bjørgen dukket opp, sto stemningen «i taket».

Ny avtale med Bjørgen

TINE har inngått en toårig samarbeidsavtale med Marit Bjørgen. – TINE har naturlige, norske og næringsrike produkter. I tillegg er de gode på innovasjon og har utviklet produkter som passer både for toppidrettsutøvere og barn, sier Bjørgen.Marit Bjørgen på TINEstafetten 2013 - Bislett stadion

  – TINEs mål er at barn, unge og voksne skal ha et sunt og variert kosthold. Marit har vist fantastiske resultater, gode holdninger og er et godt forbilde for mange, derfor ønsker vi å ha et samarbeid med henne, sier markedsdirektør i TINE, Hege Holter Brekke.

Viktig med riktig kosthold

33-åringen har i flere år vært rå i skisporet og gjennom 1000 treningstimer i året og et riktig kosthold sikter hun mot gull også i OL-sesongen 2014.
– Jeg må spise riktig og variert for å holde meg på toppnivå, sier Bjørgen. Melk og meieriprodukter er viktig både i hverdagen og når man konkurrerer i verdenseliten.

 

Kommentarer

Legg igjen din kommentar