TINEstafetten 20 år

TINEstafetten arrangeres hvert år av Norges Friidrettsforbund og TINE, og i 2013 er det 20 år siden eventyret startet. Jubileet feires med nye nettsider, og finaleavvikling under NM i Friidrett!

Vi gleder oss, og håper du blir med :-)Det er påmeldt over 100.000 løpeglade ungdommer til TINEstafetten 2013, og av disse skal til og med noen som skal løpe utenfor Norges grenser.

– Årets TINEstafett blir relativt internasjonal. I tillegg til eksotiske Longyearbyen deltar ungdommer fra Qatar, Rojales, Albir og Alfaz, forteller prosjektleder i Norges Friidrettsforbund (NFIF), Karin Eftedal

Her finner du oversikt over alle årets TINEstafetter

Godt samarbeid er grunnlaget

Bli med til NM i friidrett 2013Takket være god innsats fra lærere og andre frivillige, har TINE og NFIF sammen skapt en gøyal dag med fokus på bevegelse og sunt kosthold.

 

– TINE og NFIF har et meget godt samarbeid. Gjennom 20 år har TINE hele tiden vært positive og villige til å utvikle konseptet både for arrangør og deltakere, og i år lanserer vi nye tinestafetten.no. Våre nye nettsider er både for deltakere, foreldre, lærere og arrangører - og for andre som er interessert i trening og kosthold, forteller Karin.

Stolt jubilant

Eftedal er TINEstafettens «mor» og hun har vært med helt siden det hele startet under NM i Tønsberg i 1993. Det var hun som hadde ideen til konseptet.

– Jeg er så stolt over at vi nå kan arrangere landsfinale og feire 20 årsjubileum under NM i Tønsberg, smiler hun. Og at vi kan invitere årets deltagere, som de første TINEstafettens historie, til å løpe seg fram til en landsfinale!

Kommentarer

Legg igjen din kommentar