7B fra Ballangen vant "Løp til Rio" konkurransen!

Etter fire uker med stor aktivitet og høy deltagelse, var det klasse 7B fra Ballangen skole som kunne stikke av med seieren i årets konkurranse. De 14 elevene i klassen hadde alene løpt hele 1 481 258 meter, og dermed over 1/10 av veien til Rio. Intet annet enn imponerende!

- Dette er en veldig aktiv gjeng som liker å trene, forteller Johansen om sine elever.

 

I fire uker frem mot TINEstafetten ble skoleklassene rundt om i Norge utfordret til å bli med på årets konkurranse. Den gikk ut på å registrere flest antall meter lagt ned, og målet var at alle klassene i felleskap ville nå avstanden fra Norge til Rio, på 10 404 kilometer. Klasse 7B på Ballangen skole gikk til topps i konkurransen!

Ble overrasket av læreren

Onsdag i forrige uke var nest siste skoledag for elevene på Ballangen skole og deres lærer, Lill Tone Johansen, hadde informert elevene om at det ville komme en overraskelse. Da pressen møtte opp i klasserommet og Johansen kunne informere elevene om at de var totalvinnere av konkurransen, sto jubelen i taket!

- Elevene visste at det kom til å komme en overraskelse, men at de var totalvinnere av «Løp-til-Rio» hadde de ikke trodd! Johansen forteller at elevene først ikke trodde henne, men da esken med premiene ble trukket fram var elevene i hundre.

Aktivitetsbånd som premie til alle

Hver uke ble det kåret en vinner i konkurransen, der premien var friidrettsutstyr til en verdi av 5000 kroner. Hovedpremien i konkurransen var derimot aktivitetsbånd til hver enkelt elev som motivasjon til fortsatt aktivitet.

Elevene var strålende fornøyde og de fleste skulle rett hjem etter skolen for å teste ut aktivitetsbåndene sine.

Med et godt mangfold av aktiviteter har klassen vært svært kreative på sin vei for å samle meter. I april gikk de på ski ute og hadde svømming inne. Etter hvert som snøen forsvant tok de sykkelen til skolen istedenfor bussen. I tillegg har elevene vist stor idrettsglede med 800-meterløp i friminuttene hver eneste uke gjennom konkurranseperioden, noe som til slutt var utslagsgivende.

 

Norsk Friidrett og TINE gratulerer klasse 7B fra Ballangen skole med en velfortjent seier i årets konkurranse!