Spreke arrangører i Hamar

24. august 2015

På Domkirkeodden har en gjeng spreke karer vært med å arrangert TINEstafetten de siste 15 årene. De er treningskamerater og har fått en tradisjon med å kun bruke årets arrangørtrøye når de møtes til ukas styrkeøkt.

Til spørsmålet om de har en favoritt blant TINEstafetten t-skjortene de har i samlingen, påpeker de at trøyene som vi begynte med for 3-4 år siden er veldig bra (teknisk materiale). - Fargen må vi ta som den kommer, men årets er nok litt å foretrekke i forhold til den gule. I fjor ble vi kalt påskekyllinger av de ansatte der vi trener, de så tre eldre gulkledde herrer to ganger i uka i ett helt år. Ellers var jo de svarte bra – virket mer slankende, svarer arrangementsgeneralen, Truls. Sammen med startnummerutdeler Tom og treningskameraten Kjell, har han fulgt tradisjonen i snart 15 år.  

 

Den lilla trøya de fikk i år, byttes ikke ut før etter neste TINEstafett. Før den tid skal trøya bli med på to styrketreninger i uka og mulig også en av de 3-4 ytterligere treningsøktene de spreke arrangørene gjennomfører hver uke, året rundt.

 

Deler sitt treningstips

Arrangørene deler gjerne sitt viktigste tips til aktivitet i hverdagen, som går ut på å lage og opprettholde treningsavtaler.

- For oss er fast avtalt tid viktig. Den som ikke møter 15.30 mandag og torsdag må ha med lapp neste gang, sier Truls.

 

Med videre

Om ikke lenge starter planleggingen av neste års TINEstafett. Domkirkeodden må bookes, slik at barn og unge i Hamar kan starte treningen og glede seg til stafettløping i mai. Og ikke minst kan de spreke arrangørene se frem til å få nok en treningstrøye til samlingen.

Kommentarer

Legg igjen din kommentar