Rekordmange påmeldinger i årets TINEstafett

8. april 2016

Bli med og "løp til Rio"

Hele 106 000 skoleelever er påmeldt årets TINEstafett, som arrangeres 10. mai på over 280 arenaer i hele landet. TINEstafetten er blitt verdens største stafett og har i år «Løp til Rio» som tema.

TINE har vært samarbeidspartner til stafetten siden oppstarten i 1993. Årsaken til det lange samarbeidet er fokuset på fysisk aktivitet og et sunnere kosthold, og muligheten til å bidra til mer aktivitet i hverdagen for barn og ungdom.

Ekte idrettsglede

– TINE ønsker å være en pådriver for at barn og unge har et sunt og variert kosthold kombinert med aktiviteter som lek og idrett. For oss er det derfor en fryd å kunne bidra til at så mange barn får oppleve denne idrettsgleden, sier sponsorsjef Ann-Kristin Syversen.

Pågangen for å være med på årets stafett har vært så stor at det har vært nødvendig å sette påmeldingsstopp for skoler som ønsker å melder seg på etter fristen. 

«Løp til Rio»

Dette er en dag hvor fysisk aktivitet for barn og unge settes på agendaen for å sikre idrettsglede hele året. Med OL i sikte, er årets tema «Løp til Rio». TINEstafetten handler ikke bare om å løpe 200 meter èn dag i året

– For å øke aktiviteten i forkant av stafetten oppfordrer vi alle skoleklasser til å registrere hvor mange meter de går og løper til sammen – kanskje tilsvarer distansen avstanden til Rio der våre beste utøvere skal delta i OL i august? De som har flest registrerte meter vinner konkurransen, sier president i Norges Friidretsforbund, Tore Hordnes.

 

Kommentarer

Legg igjen din kommentar