Moldeelever er Norges mest aktive!

Klasse 7A ved Sellanrå skole i Molde er kåret til Norges mest aktive skoleklasse. Det ble feiret med besøk av to landslagsspillere i fotball, og 1. oktober skal hele klassen på fotballkamp for å se Molde mot Ajax.

Molde_klassebesøk med signering

Konkurransen var en del av treningen mot TINEstafetten, der klassene sendte inn beskrivelse uke for uke hva de gjorde for å holde seg aktive. Det ble kåret fire ukesvinnere, men klassen på Sellanrå skole gikk helt til topps. De bemerket seg gjennom at de fokuserte på å være aktive gjennom hele skoledagen, og at de la inn morsomme og kreative aktiviteter inn i undervisningen også i teoretiske fag.

 

I dag ble de gratulert av landslag- og Moldespillerne Vegard Forren og Martin Linnes, som kom på besøk og overleverte billetter til storkampen. Martin Linnes sitt beste idrettsminne fra skolen, var da han løp siste etappe i TINEstafetten. Han oppfordret klassen til å ta vare på idrettsminnene fra skoletiden.

 

Lærer Ann Jorunn Szontheimer meldte på klassen i konkurransen og har sett fordelen ved å legge inn litt øvelser mellom oppgavene i klasserommet. - Jeg så at elevene fikk mer energi i timene, så vi har fortsatt med aktivitet i skoledagen også etter konkurransen, sier den stolte læreren.

 

Vi gratulerer den aktive klassen!

Kommentarer

Legg igjen din kommentar