Målet er TINEstafetten

2. mai 2014

Ikke bare er TINEstafetten en dag der elevene har det morsomt med å være i fysisk aktivitet, heie på venner og føle mestring. Det kan også være et treningsmål.

Margrethe Renstrøm

Alle toppidrettsutøvere setter seg et mål i sesongen. For mange av våre beste friidrettsutøverne så er målet store prestasjoner i årets Europamesterskap i friidrett i Zürich.  En av dem er en av verdens beste lengdehoppere, og ambassadør for TINEstafetten Margrethe Renstrøm.

- For to år siden fikk jeg en skade i foten, dersom jeg ikke hadde hatt mål om å komme tilbake i toppen hadde det vært vanskelig å motivere seg til mange timer trening om dagen. Jeg har mål om å være med i EM, sier Margrethe.   – Deretter setter jeg meg ned sammen treneren min og setter meg nye mål.

For deg kan målet kanskje være å lære veksling til TINEstafetten, eller løpe en tur en gang i uka for å komme i bedre form?

På denne siden kan du se ulike treningsopplegg frem mot TINEstafetten.


- Lykke til med forberedelsene. Og du, ta gjerne med deg vennene dine på treningen – da blir det morsommere og du blir kanskje enda mer motivert til å trene ekstra godt, oppfordrer Margrethe.