Konkurranse: Løp og lær om verdens land!

I år går TINEstafetten - verdens største stafett - av stabelen 10. mai, på samme dag som Verdens Aktivitetsdag. TINE og Norges Friidrettsforbund markerer dette med å ta med oss "hele verden" i forberedelsene til selve dagen, og alle skolene som er med får delta i en morsom konkurranse frem mot årets stafett.

Bli med på konkurransen og vinn premie til klassen!  Hver skole får tildelt en verdensdel (Osloskolene som skal delta på Bislett får tildelt land), og fra den verdensdelen velger dere et land dere skal bli bedre kjent med frem mot 10. mai. Hva gjør for eksempel sveitsiske barn i gymtimen? Hva er nasjonalsporten i Japan, og hva spiser de før de skal på trening i Mexico? Kanskje finner en klasse fra Ørsta en ny favoritt i Sri Lankas favorittsport volleyball, eller en skole fra Tønsberg blir knallgode i den irske nasjonalsporten hurling.

Idrettsglede verden over

Målet er å løfte blikket og hente inspirasjon fra idrettsgleden vi kan finne verden over. Den gleden lar seg ikke stoppe av landegrenser, og følelsen av mestring er like god for alle som krysser målstreken!

Vi vil se bilder og videoer fra forberedelsene deres, og høre hvordan dere har løst oppgaven og hva dere har lært om "deres" land. Film klassen mens de prøver nasjonalsporten, eller ta bilde av reaksjonen til lærerne når de får servert landets nasjonalrett på lærerværelset... her er det bare fantasien som setter grenser!

Hver uke (uke 16-19) velger vi en vinner som får en utstyrspakke til sin skole til en verdi av 5000 kr. Etter TINEstafetten 10. mai kårer vi en hovedvinner blant alle innsendte bidragene.

 

Alle bidrag, videoer osv. sendes til post@tinestafetten.no innen utgangen av 15. mai 2017. 

Noen av bidragene kan også bli presentert på TINEstafettens Facebook-side underveis i konkurransen. NB! Dette blir godkjent av lærer før det eventuelt publiseres.

Lykke til!

Ukesvinnere:

Her publiseres ukesvinnerne som får tilsendt friidrettsutstyr til en verdi av 5000 kr.

Uke 16: 7. trinn på Løkken Verk Montessoriskole SA

Uke 17: 6. trinn Tverlandet skole 

Uke 18: 

Uke 19: 

 

Kommentarer

Legg igjen din kommentar