Eksotisk lunsj sikret seier

Løkken Verk Montessoriskole skal være med på årets TINEstafett, og sendte selvfølgelig også inn sitt bidrag til konkurransen. Det sikret ukes-seier og nytt friidrettsutstyr til skolen.

Årets konkurranse i forkant av stafetten, dreier seg om å lære om andre land - både aktiviteter, nasjonalretter og hva som er vanlig å servere. Vinnerne fra Løkken Verk arrangerte påskefrokost for fadderbarna sine på 2. trinn, og benyttet samtidig anledningen til å være med i konkurransen. 

Læreren forteller: 

Elevene valgte Mosambik som sitt land fra Afrika, og laget nasjonalretten derfra; kylling med ris i portugisiskinspirert tomatsaus, da de skulle invitere fadderbarna sine til frokost. Selv om det kanskje kom litt mer cayennepepper i sausen enn det sto i oppskriften, var både barn og voksne godt fornøyde med maten.

Vi gratulerer Løkken Verk Montessoriskole med ukes-seieren! Bli med i konkurransen mot TINEstafetten 10. mai - kanskje er det din skole som vinner neste uke. 

 

Ukespremien er en fin utstyrspakke til skolen til en verdi av 5000 kr. Etter TINEstafetten 10. mai kåres en hovedvinner blant alle innsendte bidrag.