Deltakerrekord i TINEstafetten

Over 100 000 påmeldte skal løpe!

I år er det 20. gang Norges Friidrettsforbund og TINE samler 6. til 9. klassinger til idrett og lek på TINEstafetten. Over 100 000 elever fra hele landet står klare på startstreken 14 mai.

– 100 000 deltakere har vært et fremtidsmål for oss lenge, og det er kjempegøy at vi kan feire med deltakerrekord i jubileumsåret!, sier en stolt prosjektleder for TINEstafetten i NFIF, Karin Eftedal.

TINEstafetten arrangeres av Norges Friidrettsforbund, og er Norges desidert største idrettsmønstring med deltakere fra 6. – 9. klasse.
– At vi gjennom et målrettet arbeid i 20 år har klart å etablere en dag der over 100 000  skoleelever har det gøy med fysisk aktivitet, er vi utrolig stolte av. På mange måter er dette en merkedag for oss, sier Svein Arne Hansen, president i Norges Friidrettsforbund.

Over 1 million har løpt

I løpet av de siste 20 årene har totalt over 1 million elever løpt stafetten, som antas å være verdens største. TINE har vært samarbeidspartner til stafetten fra starten og det er fokuset på aktivitet og kosthold, samt en sunn hverdag som danner bakgrunnen for det 20 år lange samarbeidet.

– For oss er det en fryd å kunne bidra til at en million barn får oppleve denne idrettsgleden, sier fagsjef for sponsing i TINE, Ann- Kristin Syversen.

Jubileumsarrangement med finale

For første gang i den 20 år lange historien til TINEstafetten skal det løpes finale. I hvert fylke kjempes det om å bli det laget som får løpe finalen i Tønsberg under NM i friidrett.

– Det er nettopp på Greveskogen i Tønsberg det første startskuddet for TINEstafetten gikk for 20 år siden, sier Eftedal avslutningsvis.

  

Kommentarer

Legg igjen din kommentar