Start planleggingen av TINEstafetten 2016

3. november 2015

Klart for registrering til TINEstafetten 2016

Nå har vi åpnet for registrering og påmelding til TINEstafetten 2016. Arrangører kan derfor allerede nå opprette arrangement og starte planleggingen av stafettdagen 10.mai.

Frist for registrering av arrangement er 1. januar! Du som skal arrangere TINEstafetten kan nå registrere ditt arrangement, slik at det også blir mulig å melde på lag. Dersom du var kontaktperson i 2015, kan du bruke samme innloggingsprofil når du skal registrere TINEstafetten 2016. Hvis du bruker eksisterende profil, må du sjekke at alle opplysninger er korrekt. Vi håper at registreringssystemet og funksjonaliteten på nettsiden vil være et nyttig verktøy og at det gjør din jobb som arrangør enklere.

Start planleggingen av TINEstafetten 2016

Stafetten er for elever på 6.-9. trinn og du kan nå registrere ditt arrangement eller melde på lag.

NB! Arrangør må ha opprettet arrangement før det er mulig for skoler å melde seg på.

Vi har laget en sjekkliste med viktige datoer og informasjon til deg som er arrangør. Du kan følge listen eller laste ned arbeidsdokument som du kan redigere og tilpasse ditt arrangement.

Takk for gode innspill

I brukerundersøkelsen som ble sendt ut etter fjorårets stafett, kom det mange gode innspill fra dere arrangører. Vi jobber kontinuerlig med å utvikle og forbedre tinestafetten.no og hører gjerne fra deg om du har flere gode innspill.

 

Kommentarer

Legg igjen din kommentar