Nyheter

Tusen takk for i går!

I går var idrettsanlegg over hele Norge fylt med hvite TINEstafetten-trøyer så langt øyet kunne se da over hundre tusen forventningsfulle elever skulle løpe stafett. På Bislett stadion skinte solen og seks tusen elever, engasjerte lærere, heiagjenger, store idrettsstjerner, miljøagenter og arrangører sørget for at årets stafett ble en utrolig fin dag fylt med masse idrettsglede og moro. Vi gleder oss allerede til neste år. Se bildene fra gårsdagens arrangement på Bislett her.

TINEstafetten 2019

I dag gikk startskuddet for seks tusen spente og glade elever som skulle løpe årets TINEstafetten på Bislett stadion. Litt vind stod ikke i veien for løpeglede og laginnsats under et av Norges største idrettsarrangementer, som i år har fått fargen grønn.

Om Miljøagentene

Miljøagentene er barnas miljøvernorganisasjon. Miljøagentene vil skape et varig og løsningsorientert engasjement for natur og miljøvern hos flest mulig barn på barns premisser. De arbeider for å gi barn troen på seg selv, framtiden og at det nytter å gjøre noe.

I år farger vi TINEstafetten grønn!

Hvert år møtes tusenvis av spente barn og unge for å løpe TINEstafetten. Nå setter verdens største stafett bærekraft på agendaen, og lanserer egne miljømål for årets stafett, sammen med Miljøagentene.

TINEstafetten hedrer lokale ildsjeler

Vi er halvveis til femti år med løpeglede, og det må feires! Derfor gir Norges Friidrettsforbund og TINE i disse dager ut en symbolsk gullstafettpinne til tjuefem arrangører av TINEstafetten. Stafettpinnen i «gull» er en takk for lang og tro tjeneste – for uten dem hadde det rett og slett ikke blitt noen stafett.

Vi feirer 25 år med løpeglede

I år feirer vi at TINEstafetten fyller 25 år, og inviterer selvfølgelig alle skoleelever i Norge til bursdagsfest og feiring den 8.mai. Hurra for oss - og for alle dere!

Har du den neste store låta?

I anledning TINEstafettens 25-års jubileum skal vi i Quick Style, sammen med TINE, nå finne den perfekte låta! Vi trenger en positiv, uptempo låt som vi kan reise rundt i hele landet med og få kids til å danse.

Fikk løpetips fra norgesrekordholderen

Elevene i 7.klasse ved Bakås skole hadde full kontroll på både veksling og stafettpinne etter å ha startet dagen sammen med Norges kjappeste dame på 800 meter, Ingvill Måkestad Bovim. Med seg fikk de også gode kostholdsråd og inspirasjon til nye måter å pynte havregrøten.

Eksotisk lunsj sikret seier

Løkken Verk Montessoriskole skal være med på årets TINEstafett, og sendte selvfølgelig også inn sitt bidrag til konkurransen. Det sikret ukes-seier og nytt friidrettsutstyr til skolen.

Konkurranse: Løp og lær om verdens land!

29. mars 2017

I år går TINEstafetten - verdens største stafett - av stabalen 10. mai, på samme dag som Verdens Aktivitetsdag. TINE og Norges Friidrettsforbund markerer dette med å ta med oss "hele verden" i forberedelsene til selve dagen, og alle skolene som er med får delta i en morsom konkurranse frem mot årets stafett.

Konkurranseregler

Her kan du lese regler for årets konkurranse der vi oppfordrer alle skoler til å lære mer om verdens land og aktiviteter.

Verdens største stafett er norsk

I dag stiller 110.210 elever over hele Norge til start for å løpe TINEstafetten – verdens største stafett. I løpet av de 25 årene stafetten har eksistert har over 1.7 millioner elever deltatt. Det er over halvveis til månen!

7B fra Ballangen vant "Løp til Rio" konkurransen!

Etter fire uker med stor aktivitet og høy deltagelse, var det klasse 7B fra Ballangen skole som kunne stikke av med seieren i årets konkurranse. De 14 elevene i klassen hadde alene løpt hele 1 481 258 meter, og dermed over 1/10 av veien til Rio. Intet annet enn imponerende!

Helse i hver veksling i Brumunddal

20. mai 2016

Helseaspektet sto sentralt når TINEstafetten på Sveum idrettspark i Brumunddal gikk av stabelen den 26. mai. I Ringsaker kommune er det «helse i hver veksling».

Solskinn og løpeglede på Bislett Stadion

11. mai 2016

Mer enn 106 000 skoleelever fra hele Norge løp tirsdag 10. mai TINEstafetten. Hele 5500 av disse løp på Bislett stadion, hvor landets største TINEstafett gikk av stabelen – i strålende sol.

Stafettoppvarming med proffene

Med en av tidenes beste alpinister «på laget» har muligens 8A ved Brannfjell skole sikret seg et lite forsprang til TINEstafetten 10.mai. Eller kan bananpannekaker, smoothies og heiarop vise seg å bli den hemmelige oppskriften?

Karsten Warholm om TINEstafetten

Visste du at TINEstafettens deltakere tilsammen har sprunget over halvveis til månen? Friidrettsstalentet Karsten Warholm har løpt flere av etappene.

– «Alle» har et forhold til TINEstafetten

Stortalentet i friidrett Karsten Warholm har denne vinteren satt norsk rekord på 400m innendørs, og er Europas beste 20-åring. For han har TINEstafetten vært et høydepunkt i skolehverdagen.

Bli med og løp til Rio!

11. april 2016

I år går TINEstafetten - verdens største stafett - av stabelen 10. mai, på samme dag som Verdens Aktivitetsdag. TINE og Norges Friidrettsforbund markerer dette med å ta med oss "hele verden" i forberedelsene til selve dagen, og alle skolene som er med får delta i en morsom konkurranse frem mot årets stafett.

Rekordmange påmeldinger i årets TINEstafett

8. april 2016

Hele 106 000 skoleelever er påmeldt årets TINEstafett, som arrangeres 10. mai på over 280 arenaer i hele landet. TINEstafetten er blitt verdens største stafett og har i år «Løp til Rio» som tema.

Påmeldingen har åpnet!

10. mai braker det løs med TINEstafetten over hele landet. Sett av datoen og meld på din skole i dag. En aktiv dag for alle.

Start planleggingen av TINEstafetten 2016

3. november 2015

Nå har vi åpnet for registrering og påmelding til TINEstafetten 2016. Arrangører kan derfor allerede nå opprette arrangement og starte planleggingen av stafettdagen 10.mai.

Moldeelever er Norges mest aktive!

29. september 2015

Klasse 7A ved Sellanrå skole i Molde er kåret til Norges mest aktive skoleklasse. Det ble feiret med besøk av to landslagsspillere i fotball, og 1. oktober skal hele klassen på fotballkamp for å se Molde mot Ajax.

Spreke arrangører i Hamar

24. august 2015

På Domkirkeodden har en gjeng spreke karer vært med å arrangert TINEstafetten de siste 15 årene. De er treningskamerater og har fått en tradisjon med å kun bruke årets arrangørtrøye når de møtes til ukas styrkeøkt.

TINEstafetten på Svalbard

18. juni 2015

Det er ikke bare på fastlandet skoler løper TINEstafetten. Longyearbyen skole har i flere år vært med på løpegleden. På skolen som ligger på 78° nord løper alle elevene stafett, til og med lærerne stiller lag.

Stafettløping på timeplanen

6. mai 2015

Norges raskeste kvinne hadde en aktiv skoletime på Gran skole i Oslo sammen med ordføreren i Oslo og sjefen for friidretten i Europa. Målet var å sette fokus på 60 minutters aktivitet om dagen og å trene til TINEstafetten 12. Mai.

Helseministeren tok utfordringen

24. april 2015

Bent Høie er Norges helseminister og tok utfordringen fra idrettsministeren på strak arm. Her deler han sine tips til aktivitet i hverdagen og hva som skal til for å få en bra TINEstafettdag.

Idrettsministeren deler sine tips til hverdagsaktivitet

21. april 2015

Som Norges Idrettsminister er Thorhild Widvey opptatt av å motivere til fysisk aktivitet blant barn og unge. Vi har intervjuet ministeren og spurt om hvordan hennes forhold til idrett er og fått en hilsen til alle dere som skal løpe årets TINEstafett.

Forslag til aktiviteter hverdagen

13. april 2015

TINEstafetten handler om mer enn å løpe 200m en dag i mai. Det handler om å sette fokus på fysisk aktivitet i hverdagen for barn og unge. Vi ønsker med årets tema for TINEstafetten å motivere til at skoleklasser skal være i 60 minutters aktivitet om dagen.

Vi kårer Norges mest aktive klasse!

13. april 2015

I fire uker frem til TINEstafetten 12.mai utfordrer vi norske skoleklasser fra 6.-9. trinn å bli med i årets konkurranse ved å registrere hva klassen gjør for å være i fysisk aktivitet.

Over 100.000 påmeldte

27. mars 2015

Fristen for påmelding til årets stafett har nå gått ut og over 100.000 deltakere kan glede seg til stafettløping den 12.mai på årets 278 arrangementer.

Påmelding til årets stafett

25. februar 2015

Det nærmer seg frist for påmelding til årets stafett som er 15.mars. Vi oppfordrer alle lærere til å melde seg på og minner om at det ikke vil være mulig å registrere påmelding etter denne fristen.

TUSEN TAKK!

15. mai 2014

I dag løper mer enn 100.000 barn og unge TINEstafetten på 270 steder over hele Norge. Sammen utgjør de verdens største stafett.

Møt Aleksander Aurdal

Det gikk ett år fra han startet på ski til han ble proff. Nå er han på landslaget i Freeski og kjørte ned slopestyle løypa til 7.plass under OL i år. Dere har kanskje også sett han kjøre ski ned bratte fjell i skifilmen Supervention som toppet kinolisten i vinter.

En hilsen fra friidrettspresidenten

14. mai 2014

Et sikkert vårtegn er skoleelever i full sving med forberedelsene til TINEstafetten. Nesten 100.000 er i år påmeldte til det som har blitt verdens største stafett. Det er vi stolte av!

Målet er TINEstafetten

2. mai 2014

Ikke bare er TINEstafetten en dag der elevene har det morsomt med å være i fysisk aktivitet, heie på venner og føle mestring. Det kan også være et treningsmål.

TINEstafetten er for alle

1. mai 2014

Bortover banedekket kommer en av verdens beste lengdehoppere, Margrethe Renstrøm løpende. Ved siden av henne løper 14 år gamle Anna Dalhaug. De jogger lett, ler og setter opp farten. Det ser lekende lett ut. Margrete har to armer og to ben. Anna har to armer og ett og et halvt ben.

Møt Aleksander Aurdal

Det gikk ett år fra han startet på ski til han ble proff. Nå er han på landslaget i Freeski og kjørte ned slopestyle løypa til 7.plass under OL i år. Dere har kanskje også sett han kjøre ski ned bratte fjell i skifilmen Supervention som toppet kinolisten i vinter.

TINEstafetten i hundre (tusen)

31. mars 2014

Over 100.000 skoleelever er klare på startstreken 15. mai. TINEstafetten skal være en dag der skoleelever har det gøy med fysisk aktivitet, og det er satt fokus på at stafetten er for alle.

Møt Ida Marcussen

3. februar 2014

Vi har intervjuet Ida Marcussen som er en erfaren friidrettsutøver. Hun deler sine treningstips og avslører hvem som er hennes store forbilde.

Tren som Marit Bjørgen

14. januar 2014

Marit Bjørgen fikk testet seg uten ski på beina da hun var gymlærer for en dag for elevene på Stokkan ungdomsskole. Toppidrettsutøveren ga elevene en skikkelig treningsøkt med allsidige øvelser. Her ser du gymopplegget Marit laget, klarer din klasse å gjennomføre timen?

Vant gymtime med Marit Bjørgen

3. oktober 2013

Tirsdagens gymtime ble ikke som alle andre for klasse 9C på Stokkan Ungdomsskole. Laget som vant finalen i TINEstafetten fikk nemlig besøk av Marit Bjørgen, kledd i treningstøy, klar for å holde en gymtime elevene sent vil glemme.

Resultater fra finalen

Under NM i Friidrett i Tønsberg var det spenning og løpeglede da de 19 lagene kjempet om tittelen som Norges raskeste 9.klassinger. Laget som gikk av med seieren representerte Nord-Trøndelag og løp for Stokkan Ungdomsskole.

Hvem har landets raskeste 9.klassinger?

22. august 2013

Det er snart klart for å kåre de raskeste 9. klassingene fra TINEstafetten. Under NM i friidrett i helgen skal 190 elever som representerer de 19 skolene som kvalifiserte seg til finale, løpe om kapp!

Finalelagene til TINEstafetten er klare!

3. juli 2013

Det har vært stor løpeglede og innsats blant landets 8. klassinger. Nå er de 19 lagene fra Norges fylker plukket ut for å løpe TINEstafetten finale under NM i Tønsberg.

Møt Marit Bjørgen

Vi har intervjuet Marit Bjørgen som er en av verdens beste kvinnelige langrennsløpere. Hun deler litt om seg selv og sin lange merittliste!

Full fart på Bislett Stadion

14. mai 2013

Nesten 100 000 skoleelever fra hele Norge løp TINEstafetten den 14. mai i år. 5500 av dem løp på Bislett stadion - i strålende sol, og Marit Bjørgen fyrte av startskuddet!

Deltakerrekord i TINEstafetten!

13. mai 2013

I år er det 20. gang Norges Friidrettsforbund og TINE samler 6. til 9. klassinger til idrett og lek på TINEstafetten. Over 100 000 elever fra hele landet står klare på startstreken 14 mai.

Møt Ingvill Måkestad Bovim

Vi har intervjuet Ingvill Måkestad Bovim, mellomdistanseløper med Norgesrekord på 800 meter (1.59.83!!). Hun deler sine beste treningsips med deg.

Møt Mr. Melk

Vi har intervjuet selveste Mr. Melk som driver med det meste av idrett. Han deler med glede sine beste tips til hvordan du lader opp til stafetten.

Konkurranse

11. april 2013

Få med deg hele klassen - tren til TINEstafetten og vinn fine premier! Tren sammen i gymtimen, eller følg vårt egentreningsopplegg. Lykke til!

TINEstafetten 20 år

9. april 2013

TINEstafetten arrangeres hvert år av Norges Friidrettsforbund og TINE, og i 2013 er det 20 år siden eventyret startet. Jubileet feires med nye nettsider, og finaleavvikling under NM i Friidrett!

Verdens største stafett

I løpet av TINEstafettens 23-årige historie har totalt over 1 million elever løpt stafetten, som antas å være verdens største!

Påmelding til TINEstafetten 2013

7. november 2012

Nå er ny påmeldingsfunksjon for deg som er arrangør av TINEstafetten klar. I 2013 lanserer vi nye tinestafetten.no. Våre nye nettsider vil inneholde elementer og funksjonalitet som vi håper vil lette ditt arbeid som arrangør – både før, under og etter stafetten.