Tips til å lage heia-materiell

I år fyller TINEstafetten 30 år og vi har lyst til å samle verdens største heiagjeng til å feire heie frem alle som skal delta!

Vi synes nemlig at verdens største stafett fortjener verdens største heiagjeng. For hva er vel en stafett uten en skikkelig supportere og heiagjeng? TINEstafetten arrangeres over hele landet, og målet er samle 100.000 mennesker til sammen på disse arrangementene. Klikk på linken for å finne ut hvor din nærmeste TINEstafett er. 

 

Hvordan bli en god supporter og heiagjeng?

Hvordan kan dere støtte og heie frem ditt lag i TINEstafetten fra tribunen på beste måte? Lag et heiarop, plakater og bannere, ta med flagg, syng sanger. Bruk gjerne farger og instrumenter. En god supporter gjeng bidrar til å gi mer energi til de som skal løpe, bedre stemning og morsommere opplevelse for alle som har møtt opp, men ikke mist så blir det morsommere å være tilskuer. NB! Husk å kun ha positive budskap som ikke oppfattes støtende.  På https://www.tine.no/tinestafetten finner dere også tips og triks til hvordan man kan lage materiell til å heie.

 

BLI MED PÅ Å LAGE DET BESTE HEIAROPET!

Har dere lyst til å vinne tidenes heiakonkurranse? Alt dere trenger å gjøre for å bli med i konkurransen, er å lage et heiarop, filme det og sende det inn til oss! Les mer her

heiamateriell.JPG