Spicy kyllingpita

Antall porsjoner

4

Ingredienser

  • 4 pitabrød
  • 12 ss cherrytomater
  • 1 pose salat
  • 1 agurk
  • 4 vårløk
  • 2 paprika
  • 4 kyllingfileter
  • 1 ts chilipulver
  • 0.5 ts salt
  • 2 ss solsikkeolje

Dressing:

  • 2 dl Kesam® Original
  • 3 ss sitronsaft
  • 0.5 ts pepper
  • 1 ss oregano

Enkel og god middag med pitabrød, kylling og grønnsaker. Garantert en barnefavoritt.

lett som en plett

30 min

Slik gjør du

  1. 1

    Sett på stekeovnen etter anvisningen på pitabrødpakken.

  2. 2

    Vask og skjær opp cherrytomat, salat, agurk, vårløk og paprika.

  3. 3

    Skjær kyllingfilet i jevnstore biter. Krydre med salt og chilipulver. Stek kyllingbitene i en varm panne tilsatt olje til de er gjennomstekt, i 3–4 minutter.

  4. 4

    Fukt pitabrødene lett med vann, og stek dem etter anvisningen på pakken.

  5. 5

    Bland Kesam, sitronsaft, pepper og oregano.

  6. 6

    Ha salat, cherrytomat, agurk, vårløk, paprika og kylling i pitabrød, og server med dressing.

Hvor godt likte du denne?